HAR DU EN IDÉ?

Hvis du har en idé til en bog, er du velkommen til at kontakte TiKo Media med henblik på et eventuelt samarbejde om at realisere dit projekt.

Forlaget TiKo Medias mål er at udgive unikke fagbøger af høj kvalitet. Det gør ikke noget, at emnerne er avancerede. Vi betragter det som en spændende udfordring at få dette stof formidlet på en fængslende og læseværdig måde.

Fordelen ved at arbejde sammen med et mikroforlag som TiKo Media er, at du har større indflydelse på resultatet og en tæt dialog med forlaget gennem hele processen. Desuden bliver hver eneste bog fulgt til dørs af en individuel markedsføringsplan.

Hvis du repræsenterer et firma eller en organisation, som har en idé og et budget, vil der være mulighed for at sammensætte et hold af specialister til at klare opgaven på en god og økonomisk forsvarlig måde.

Mød Tine Kortenbach

På den store landsudstilling for kaniner den 14.-16. februar i Midtdjurs Hallen vil der være mulighed for at møde Tine Kortenbach på TiKo Media’s stand. Du kan få en snak med hende og få signeret bøger.

Adresse:
Midtdjurs Hallen, Marienhoffvej 13 C, 8550 Ryomgård.

Åbningstid:
Fredag 14. februar: 15 – 18.30.
Lørdag 15. februar: 9 – 17.00.
Søndag 16. februar: 9 – 15.30.