TIKO MEDIA

  • Vision:
    Formidle fagligt stof på en måde, så det bliver tilgængeligt for en bredere kreds.
  • Mission:
    Udgive unik faglitteratur og hobbybøger, som giver læserne gode oplevelser samt gør læserne rigere på viden og kompetencer inden for et givent område.
  • Interesse områder:
    Vi vil gerne arbejde inden for følgende temaer: Naturvidenskab, Teknologi, Fødevarer, Klimavenlighed, Kæledyr, Husdyr, Have, Urban Farming, Selvforsyning, Landbrug og Historie.

Forlaget TiKo Media udgav de første bøger 2015 og blev etableret af videnskabsjournalist, redaktør og cand. agro. Tine Kortenbach:

”Efter mange års alsidig erfaring inden for journalistik, markedsføring og formidling, både hos medier, virksomheder og organisationer, følte jeg tiden inde til at blive selvstændig som freelance journalist og redaktør med speciale inden for fødevarer, landbrug, teknologi, energi og videnskab.”

”Det gav mig mulighed for fordybelse og tid til at skrive en bog om en af mine interesser, nemlig hvad vi selv kan gøre for at producere fødevarer af høj kvalitet hjemme i vores egen have.”

”Jeg valgte at udgive bogen på eget forlag. På den måde kunne jeg følge processen tæt og kunne sikre, at kvaliteten indfriede mine forventninger til den meningsdannende bog, som jeg havde en drøm om at skabe.”

“Det lykkes heldigvis. Bogen Urban Farming Kaniner blev en succes.  Den fik enorm opmærksomhed i medierne, og den har været med til at sætte selvforsyning med kaniner på dagsordenen i det danske samfund, både privat og kommercielt. Den er blevet en trendsætter og lidt af en bibel inden for selvforsyning. Samtidig er der mange, der har nævnt, at de bliver i godt humør.”

Med venlig hilsen
Tine Kortenbach

Mød Tine Kortenbach

På den store landsudstilling for kaniner den 14.-16. februar i Midtdjurs Hallen vil der være mulighed for at møde Tine Kortenbach på TiKo Media’s stand. Du kan få en snak med hende og få signeret bøger.

Adresse:
Midtdjurs Hallen, Marienhoffvej 13 C, 8550 Ryomgård.

Åbningstid:
Fredag 14. februar: 15 – 18.30.
Lørdag 15. februar: 9 – 17.00.
Søndag 16. februar: 9 – 15.30.